.

.

New
YEAKE Asztal Asztal Állj a Tükör, a Make-Up,Arany Lóg Fali Tükör Hivatal Fém Keret & Egyszerű Konzol Lehet Összeállítani.(Téglalap + arc)

YEAKE Asztal Asztal Állj a Tükör, a Make-Up,Arany Lóg Fali Tükör Hivatal Fém Keret & Egyszerű Konzol Lehet Összeállítani.(Téglalap

HUF 1753.65

Áruk mennyisége
Elérhető

Asztallap Használatát & Kézi Használja & Lóg Használni.Unisex & Tökéletes Ajándékot. ➤【NAGY MÉRETŰ】 Nagy smink tükör, tükör, nagy felbontású képkezelés, világos, képalkotó, az arc, a hibák is jól látható, ez a nagy asztali tükör sima.Hiszem, ezen az oldalon a tükörben is jól megvilágítja a szépség!. ➤【FÉM KERET】 Fém tükör ad az embereknek jobb vizuális élmény, állag.Ugyanakkor, ez a nagy méretű tükör nehezebb megtörni, szilárd, tartós, nem éles sarokban jelenik meg.Ez több, barátságos, biztonságosabb nekünk.Elfogadott sima arc alakú, sima, radián, sima touch. ➤【LÓG DESIGN】 A tükör hornyok a vissza lehet akasztani a falra.Kényelmes tárolási, helytakarékos.Ésszerű, design, asztal, tükör, fix bármely helyen vagy magasságát, ami képes felszabadítani a kezét, de nagyban megkönnyíti az életemet. ➤【KÉNYELMES KONZOL】 van egy horony, s egy kis kerek lyuk alatt a vissza a tükörből.Egy egyszerű, hordozható konzol van ágyazva a groove, ami csatlakoztatható a kis kerek lyuk.A konzol lehet közvetlenül forgatni, hogy csatlakoztassa a tükör felületét, ami kényelmes, egyszerű működtetni.YEAKE a legjobb választás.Válassza ki a saját igényeit az ön igényei szerint, valamint javítja magát jobban.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok