.

.

New
Különleges Kristály Strassz (Nem Műanyag) Gyémánt Festmény Készletek Felnőttek számára, Festék Száma készlet, DIY Fedett Téli Kézműves Haza, Fali Dekoráció, Kellékek Set, 2 Placer Toll, 2 Tálca, 2 Viasz (12 x 20)

Különleges Kristály Strassz (Nem Műanyag) Gyémánt Festmény Készletek Felnőttek számára, Festék Száma készlet, DIY Fedett Téli Kézműves

HUF 2158.65

Áruk mennyisége
Elérhető

【30% Extra Kristály Strassz Gyémánt, 1 Extra Toll, 4 gyémánt placer】Extra Gyöngyök, amely pormentes, 1 Toll extra élvezheti gyémánt festmény az egyik a barátok vagy a család tagja.【30% Extra Strassz Gyémánt, 1 Extra Toll, 4 gyémánt placer】Extra Gyöngyök, amely pormentes, meg 1 Tollat extra élvezheti gyémánt festmény egy barát vagy családtag. 【Prémium Vászon, illetve a nagy felbontású nyomtatás】 - Könnyen olvasható】biztosítottuk, a használt szimbólumok a nyomtatás tiszta, könnyű megtalálni, amikor a festészet, A kinyomtatott kép a mi legújabb nyomtatási technológia berendezések. 【Tökéletes Ajándék】Gyémánt Festmény Készletek lehet, hogy tehetséges, hogy bárki, Gyerek vagy Felnőtt, Ideális Ünnep, ajándék, Hobbi, Ajándék, Kreatív Ajándék, Üdvözlő Ajándék, Karácsonyi Ajándék, Szülinapi Ajándék, Vicces Ajándékok, apák Napja, anyák Napja, Dekoráció. 【Előnyei DIY festmény Készletek 】Gyémánt festmény minimálisra Csökkenti a Stresszt, a Szorongást, Serkenti a Kreativitást, Növeli a Művészi Bizalom, finomhangolja a Motoros Készségek, Lazít, Hogy a Technológia. 【Előnyei DIY festmény Készletek 】Gyémánt festmény minimálisra Csökkenti a Stresszt, a Szorongást, Serkenti a Kreativitást, Növeli a Művészi Bizalom, finomhangolja a Motoros Készségek, Lazít, Hogy a Technológia. 【Tökéletes Ajándék】Gyémánt Festmény Készletek lehet, hogy tehetséges, hogy bárki, Gyerek vagy Felnőtt, Ideális Ünnep, ajándék, Hobbi, Ajándék, Kreatív Ajándék, Üdvözlő Ajándék, Karácsonyi Ajándék, Szülinapi Ajándék, Vicces Ajándékok, apák Napja, anyák Napja, Dekoráció. 【Teljes Gyakorlat Kristály Gyémánt Festmény】A kristály gyémánt gyöngyök adj egy szép csillogó hatást, vibráló színek, még gyenge fényviszonyok között is így ideális fali dekoráció, majd ad egy profi festés nézd a képet. 【Erős, Szagtalan Ragasztóval】A környezetbarát ragasztó, amit a vásznon nagyon erős, hosszú távú preservations de nem esik le. 【Prémium Vászon, illetve a nagy felbontású nyomtatás】 - Könnyen olvasható】biztosítottuk, a használt szimbólumok a nyomtatás tiszta, könnyű megtalálni, amikor a festészet, A kinyomtatott kép a mi legújabb nyomtatási technológia berendezések.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok