.

.

New
JUNDESHENG Tabletta Szervező a Emlékeztető, Riasztó, Nyomógomb Tervezés, mind a 4 Extra Nagy Rekesz Automatikus Tabletta Adagoló, Gyógyszer Szervező a Vitaminok, étrend-Kiegészítők & More (Átlátszó)

JUNDESHENG Tabletta Szervező a Emlékeztető, Riasztó, Nyomógomb Tervezés, mind a 4 Extra Nagy Rekesz Automatikus Tabletta Adagoló, Gyógyszer

HUF 2023.65

Áruk mennyisége
Elérhető

【Bpa Mentes & Egészséges, Barátságos】A gyógyszer szervező készült élelmiszer-minőségű PP műanyag, biztonságos tabletták tárolás, nem furcsa szaga.Nem visszaállítása szükséges.Ez egy nagy-screen display, kényelmes megtekintése az idő.A termék Súlya : 108g. Az időzítő elkülöníthető használt, külön-külön.Száma területi egységek : 4. 1 * Használati Útmutató.Tabletta szervező 4-szer egy nap jelek, hogy a felhasználók könnyű megkülönböztetni, hadd tudja, hogy mit tegyen ma is, segíts, hogy könnyen tervet terjeszt a napi adag.Memória funkció automatikus ismételjük meg a következő nap.Akkor lesz képes, hogy illeszkedjen a 6 hal olaj, 8 nagy vitaminok vagy 12 normál méretű multi-vitaminok több.A nyomógomb erős, hogy ha zárva van a csukódik, a tabletta lehet tartani biztonságosan.Termék Méret : 7,6 x 2.78 cm, ahhoz, hogy tartsuk a napi gyógyszer többet. (Az elemeket nem tartalmazza,Kell 2*AAA Elem).Szín : Fekete/ Fehér/Átlátszó. 【Könnyen Használható】nyomógomb design tabletta szervező segíthet, hogy nyissa ki, majd zárja le a tartály könnyebben. Ez létre 4 riasztás emlékeztetni, megakadályozzák, hogy elfelejti bevenni a gyógyszert.【Automatikus Tabletta Adagoló Riasztó】Tabletta Adagoló beállítása 4 Riasztás, emlékeztessem önöket, hogy a gyógyszert nem kell megismételni a beállítások, minden nap.Nagy azok számára, akik a gyógyszert, 4-szer egy nap!.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok