.

.

New
OMYLFQ Kábel Menedzsment Mezőbe, Kábel Szervező - Drót Bujkáló, majd Fedő Alatt Asztal Korrektor a Tiszta Földre Menedzsment, Set-top Box Rack elosztó Aljzat Befejező Lelet (Szín : Szürke)

OMYLFQ Kábel Menedzsment Mezőbe, Kábel Szervező - Drót Bujkáló, majd Fedő Alatt Asztal Korrektor a Tiszta Földre Menedzsment, Set-top

HUF 8019.00

Áruk mennyisége
Elérhető

Hatály : távirányító, fejhallgató kábel/vezeték, set-top.Tárolás helyszíne : táblázat, nappali, étkező, dolgozószoba, hálószoba, ágy.EXTRA NAGY; Ez az extra nagy emelet kábel fedezze már nagyvonalúan tervezett elég hely tárolni a hatalom táblák, számítógép töltők szem előtt; A nagy kábel bujkáló mély ahhoz, hogy elrejtse a kábeleket kiálló a kínos szögek.REND van; Az asztal kábel menedzsment soha nem volt könnyebb az.bambusz kábel őriző; Tárolni powerboards, USB-kábelt, majd a számítógép vezeték a vezeték korrektor; Kibogozni az élet az asztal kábel menedzsment mezőbe, tapasztalat, az öröm, a tiszta űrben.Termék neve : Kábel Menedzsment Mezőbe, Kábel Organizer Product anyag : iron Installation módszer : a föld typenotes : 1. Vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze a színét, méretét.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. A különböző monitorok, kérjük, vegye figyelembe, hogy enyhe szín eltérések előfordulhatnak, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mért, a hiba 1-3 cm-es, kérem segítsen, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözlünk mindenkit, hogy ossza meg visszajelzést, hogy az ön számára jobb szolgáltatásokat vagy termékeket.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, ott lesz egy csomó termékeket, a referencia, a logisztika, általában akkor a hajó belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok