.

.

New
Kompatibilis KALINCO CS201C Töltő, Lamshaw Mágneses Töltés USB-Kábel Csere, Töltő Kábel Kompatibilis KALINCO CS201C / ZOSKVEE CS201C Smartwatch (Fekete)

Kompatibilis KALINCO CS201C Töltő, Lamshaw Mágneses Töltés USB-Kábel Csere, Töltő Kábel Kompatibilis KALINCO CS201C / ZOSKVEE CS201C

HUF 1078.65

Áruk mennyisége
Elérhető

*Speciálisan CS201 C Smartwatch. *Nincs beépített rövidzárlat-védelem IC ebben a töltő elkerülni, túlfeszültség, illetve túláram.Ha a töltő megfelel rövidzárlat helyzet, a védelem IC fogja levágni az áramkör automatikusan.Ha elfelejtette, hogy húzza ki a töltőt a töltés után, a Védelem IC fogja a biztonságot. *Könnyen hordozható : könnyen tárolja ezt az USB-kábelt a táskát venni, bárhová megy.Ez is ideális elhagyja az irodában vagy tárolása közben a kocsiban. *Csere töltő a CS201 C Smartwatch .A CS201 C Smartwatch Nem lesz Több "Halott" megint.Fel tudja valaki otthon, az irodában, az autóban, vagy utazás.A CS201 C Smartwatch töltés lesz sokkal kényelmesebb. *Felület : micro usb.Töltő Dokkoló CSAK, smartwatch nem tartalmazza!!!!.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok