.

.

New
BHARVEST 3-Pack Nehéz PC Esetben Kompatibilis Apple Nézni Sorozat 7 45mm, tok, Edzett Üveg kijelző Védő fólia Általános Buborék-Ingyenes fedezetet iWatch 7 Tartozékok, (Tiszta+Tiszta+Tiszta, 45mm)

BHARVEST 3-Pack Nehéz PC Esetben Kompatibilis Apple Nézni Sorozat 7 45mm, tok, Edzett Üveg kijelző Védő fólia Általános Buborék-Ingyenes

HUF 7519.50

Áruk mennyisége
Elérhető

Alkalmazandó Modell : Ez a kiegészítő esetben, célja a 2021 Apple Nézni, 45mm sorozat 7. Épület edzett üveg kijelző védő fólia kiterjed az apple watch képernyőn, majd ívelt élek a 360 fokos, teljes védelmet biztosít az iwatch.Stílusos Kialakítás : külső e iwatch 7 fedezze 45mm készült matt matt anyag, ami kényelmes, sima tapintású.A védő fólia, fekete szélek be egy szuper fény edzett üveg film felbontása 99.99%, hogy egyfajta magas szintű üzleti.Intelligens Tervezés : A 45mm-sorozat 7 apple nézni az esetben célja az volt, pontos kivágások funkcionális gombok, kikötők.Könnyen elérheti, hogy minden Apple óra funkciók, egyszerű telepíteni/le eltávolítása nélkül az ügyet.Jó Érintés Érzékenység : Ultra-vékony, edzett üveg film, lehet, hogy a tartalma az órát gyors választ, nagy felbontású, nincs ujjlenyomat, a buborékok.Kérjük, Tipp : 1. A csomag tartalma 3pcs apple nézni sorozat 7 lökhárító ügy.Pedig, 41 mm-es/45mm esetben a választás, kérjük, válassza ki a modell, mint általában kell. 2. Bármilyen probléma ezt a terméket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, akkor önnek a legjobb megoldás.Védi az órát.Valaha aggódik, hogy valami baleset történne, hogy az óra egy nap?Vagy azt akarod, hogy az óra kisérni, amíg csak lehetséges?Ha a válasz igen, a termékek segíthet. 2021 A Legforróbb Apple Nézni Sorozat 7 Tartozékok.A biztonságot az új Apple nézni Sorozat 7, azt, hogy ez nehéz pc bevonatú edzett üveg esetében Iwatch 7, amely testre pontosan a modell az Apple nézni, 7, felvázoló sokk-bizonyítja, karcálló, anti-ütközés, porálló, stb, valamint nincs semmilyen hatással az óra működését.Reméljük, ez nagyon vigyáz, hogy a szeretett nézni 7. De ha nincs kopás vagy karcolás, vehetnél egy új ügyet, ha akarsz, ahelyett, hogy egy viszonylag drága, új nézni.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok