.

.

New
Esetben Kompatibilis a Galaxy Óra Aktív 2(Nem Galaxy Nézni 4) Ragyogó Esetben Lökhárító Protector Gyémánt PC karcálló Fedezni Galaxy Óra Aktív 2 40mm 44mm (Fekete+Zöld+Rózsaszín+sötétkék, 40mm)

Esetben Kompatibilis a Galaxy Óra Aktív 2(Nem Galaxy Nézni 4) Ragyogó Esetben Lökhárító Protector Gyémánt PC karcálló Fedezni Galaxy

HUF 1483.65

Áruk mennyisége
Elérhető

►KOMPATIBILIS MODELLEK - Csak Kompatibilis Samsung Galaxy Óra Aktív 2 40mm 44mm.Hatékony védelmet nyújt a Galaxy Óra Aktív 2 44mm karcolás, csökken, bumpping stb. ►PRÉMIUM ANYAG - Ez a termék kiváló minőségű PC beépített anti-alá strassz.A PC nem olyan lágy, mint a TPU vagy szilikon.Ez a jellemző a pc használt anyag a termékben.Kérjük, használja gyengéd, telepítés, eltávolítás, amikor használja. ►TÖKÉLETES KIVÁGÁSOK - Illik a Samsung Galaxy Óra Aktív 2 tökéletesen, sőt, amikor a töltés.Remekül működik . (MEGJEGYZÉS : A gyémánt az esetben nem egy képernyővédő fólia.). ►DIVAT, DESIGN - A rinestone fedezi teljesen megváltoztatja a kinézetét az óra, a bling gyönyörű.Illik a szikrázó személyiség.Tökéletes ajándékok a szeretője. ►ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS - Élet-idő, barátságos kiszolgálás, hogy ügyfeleink 100% - ig elégedett.Ha bármilyen kérdése van a termékekkel,kérjük lépjen velünk kapcsolatba, - wugongyan tárolni.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok