.

.

New
Shanrya Akril Kulcstartó Minta, 3PCS Bőr Sablon Akril Sablont, Hogy Kulcstartó

Shanrya Akril Kulcstartó Minta, 3PCS Bőr Sablon Akril Sablont, Hogy Kulcstartó

HUF 6655.50

Áruk mennyisége
Elérhető

Készült kiváló minőségű akril anyag, tartós, praktikus, majd újra fel lehet használni sokszor.Tartós eszköz, pontos vágás, kényelmes, könnyen kezelhető, használható a modell, hogy egy kulcstartó.A bőr, sablonok, átlátszó, tiszta, könnyű menteni használható sokáig.Nagyon kényelmes a vágás bőr minták.Ez lehet a vágás mentén a minta egy ár, vagy a vágás közvetlenül a bőr kést.Hatálya alá tartozó kraft papír, amely hatékonyan ütközések karcolások, a szállítás során.Szolgáltatás : 1. Tartós eszköz, pontos vágás, kényelmes, könnyen kezelhető, használható a modell, hogy egy keychain2. Hatálya alá tartozó kraft papír, amely hatékonyan ütközések, karcolások során transportation3. Készült kiváló minőségű akril anyag, tartós, praktikus, majd újra fel lehet használni sok times4. A bőr, sablonok, átlátszó, tiszta, könnyű menteni lehet használni hosszú time5. Nagyon kényelmes a vágás bőr minták.Ez lehet a vágás mentén a minta egy ár, vagy a vágás közvetlenül a bőr knife Specification : Elem Típus : Kulcstartó Akril Template Material : Acrylic Function : Használja a Modell, hogy egy Keychain Finished Stílus : Kulcstartó Csomag Lista : 3 x Akril Kulcstartó Patterns Note : 1. Kemény bőr, mint a zöldség puha bőr, ajánlott vágott egy ár mellett a minta vonal, vagy a vágás közvetlenül a bőr kést.2. Néhány bőr által feldolgozott különleges mesterségek, a kéreg nem lehet jelölt az ár, így kell vágni egy tollat.

Az ajánlat jellemzői

Item Type:
Keychain Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
Can Use the Model to Make a Keychain
Finished Style:
Keychain
Package List:
3 x Acrylic Keychain Patterns :
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or cut directly with a leather knife. :
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a pen. :
Legutóbbi

Hasonló ajánlatok