.

.

New
TANSUNG Konyhai Olló,3 Csomag Konyhai Olló, nagy teherbírású, Olló, Multi-Function Főzés Olló védőburkolat a Baromfi, tenger Gyümölcsei, Csirke, Hal, Hús, Zöldségek, Gyógynövények(Szürke,Piros, Kék)

TANSUNG Konyhai Olló,3 Csomag Konyhai Olló, nagy teherbírású, Olló, Multi-Function Főzés Olló védőburkolat a Baromfi, tenger Gyümölcsei,

HUF 1618.65

Áruk mennyisége
Elérhető

Konyhai olló Méret : 8.Azt is, hogy ideális kemping, valamint grillezési olló,3 csomag olló lehet találkozni a napi szükséglet.A többcélú tudnak kezelni, baromfi, zöldség, csomagok, tenger gyümölcsei, és még sok más, viszonylag könnyen.Jön egy penge fedezi a balesetek elkerülése érdekében, valamint hogy megvédje a penge a károsodástól. 【Többcélú Főzés Olló】Használja a nagy teljesítményű konyhai Olló kapnak bármilyen munkát el kell végezni : a képmetsző gyógynövények, spatchcocking csirkék. 3 Konyhai ollóval védő kiterjed.TANSUNG Konyhai olló a heavy Duty 3 mm-es Acél Penge-A penge vastagabb, mint a hagyományos ollóval, nem könnyű megtörni.TANSUNG Többfunkciós konyhai olló-A többcélú konyhai olló vagy egy nagy all-körül választás mindennapos használatra, valamint egy kiváló érték.Ez teszi biztonságossá a felhasználó számára, hogy az utazási majd kezelni nélkül vonatkozik.【TANSUNG 3 CSOMAG konyhai ollóval】TANSUNG 3 darabos professzionális konyhai olló anyaga korrózióálló, rozsdamentes acél pengék kialakított rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a rozsdásodás.Másik előnye, hogy a műanyag őr, hogy megtartja a pengék biztonságos a külső sokkok, vagy visel el gyorsan. 3 Konyhai olló a különböző colors3 Konyhai ollóval védő kiterjed.Annak biztosítása, hogy őket, hogy tovább tart. 【Könnyen tisztítható, illetve Tárolni】Konyhai olló 3 szett különböző színekben, kávé, piros, kék az ég, kék, illetve világos szürke.TANSUNG Konyhai olló állítható Szegecs-a mértéke A szorító érzés megfelelően lehet beállítani, hogy személyes választása. 1 Világos Szürke.8 Inches Blade Méret : 4.Kérjük, helyezze az olló a reach a gyerekek. 3 Konyhai olló, különböző színekben.Segít megőrizni az olló éles, kézzel mosd meg, majd szárítsa meg őket alaposan, mielőtt azokat el.Konyhai olló könnyen átvágja a zsineg, zöldség, hús. 1 Kávé Red1 Ég Blue1 Világos Szürke.Penge Méret : 4.A többcélú tudnak kezelni, baromfi, zöldség, csomagok, tenger gyümölcsei, és még sok más, viszonylag könnyen.3 Inches Blade Vastagság : 3mm.Másik előnye, hogy a műanyag őr, hogy megtartja a pengék biztonságos a külső sokkok, vagy visel el gyorsan.Amellett, hogy széles körben használják a konyhában, az olló többet használ, amely lehet vágni, karton, papír, műanyag, virágok, vagy a nagy teljesítményű, a kertészkedés, mint a szakítás ágak vagy fém drót.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok