.

.

New
2pack (48db) Meztelen Hamis Körmök Nyomja meg A Hosszú Gradiens Ezüst Csillámos francia Koporsót, a műköröm, a Nők, Lányok

2pack (48db) Meztelen Hamis Körmök Nyomja meg A Hosszú Gradiens Ezüst Csillámos francia Koporsót, a műköröm, a Nők, Lányok

HUF 1483.65

Áruk mennyisége
Elérhető

1) Anyag : A rövid hamis körmök 100% vadonatúj, jó Minőségű, környezetbarát védelem, nem mérgező, íztelen, szagtalan, nem fog fájni a kezem. 2) Mennyiség : A köröm tippek van 24pcs/doboz, 12 különböző méretben.1 mini körömreszelő,24pcs zselés ragasztó matricák.kiválaszthatja a legmegfelelőbb hamis köröm magad. 3) Használat : A hamis körmök tartós alkalmazható használja a köröm ragasztó is.De köröm Zselés ragasztó matricák lehetővé ezek a körmök szabad újra használni.A megfelelő alkalmazás, ezek a körmök lehet adni akár 2 hétig viselni. 4) a Tökéletes Ajándék : A nyomja meg a köröm bájos design,tökéletes a mindennapi viselet,különleges alkalmakkor, mint például esküvő,party,társkereső,cosplay, stb.Ez is egy kedves ajándék hölgyek vagy lányok. 5) Guantee : Ha bármilyen kérdése van a rövid hamis körmök, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Ebben az esetben a szállítási sérülés vagy minőségi problémák, CSERE biztosítékot nyújt. 2pack (48db) Meztelen Hamis Körmök Nyomja meg A Hosszú Gradiens Ezüst Csillámos francia Koporsót, a műköröm, A Nők Pedig Girls Matierial : Arylic Color : Pink Specification : 2pack x 24pcs hamis nails Package a következők : 2x24 darab hamis körmök,2db körömreszelő, 2x24pcs zselés ragasztó matricák, 2db fa bot eltávolítása a műköröm (NEM Liquld Ragasztó Tartalmazza a szállítási oka.) Megjegyzések : A hamis körmök maradni, ha rendet a saját köröm előtt figyelmesen használja, hogy elkerülje a víz, az első órában visel.

Az ajánlat jellemzői

2pack x 24pcs fake nails :
Package include:
2x24 pieces fake nails,2pcs nail file, 2x24pcs jelly glue stickers, 2pcs wooden stick for removing false nails (NO Liquld Glue Included for shipping reason.)
Notes:
The fake nails can stay longer if you cleaned your own nails carefully before use, and avoid water within the first hour of wearing.
Legutóbbi

Hasonló ajánlatok