.

.

New
FIXBODY 7DB Része szabályozás Konténerek, színkódolt Jelölt, 21 Nap fogyni Rendszer (Használati Útmutató, 21 Nap Tracker, valamint Recept Ebook Tartalmazza)

FIXBODY 7DB Része szabályozás Konténerek, színkódolt Jelölt, 21 Nap fogyni Rendszer (Használati Útmutató, 21 Nap Tracker, valamint

HUF 1213.65

Áruk mennyisége
Elérhető

Nem kétséges, hogy az elhízás vált egy zavaró probléma, amely tekinthető káros az egészségünkre.Ez prefektus ajándék a család, a barátok.Hogy a munka különböző gyakorlat rendszerek. 21 nap mérést tracker.A lista több mint 150 fajta étel,segít, hogy könnyen, gyorsan, hogy készítse elő az ételeket.Tartalmaz : (1) Zöld (zöldség, 1 csésze. 4 zöld zöldség konténerek. 21 nap étkezés tracker tally adatlap.ÖTLET, AJÁNDÉK - kihasználhatja a részét, konténerek, hogy elérje az egészséges, táplálkozási & kiegyensúlyozott életmód. 21 nap étel elkészítése receptek(PDF-fájlokat e-mailben a vásárlás után.Először is, az elhízás származik az egészségtelen étkezési szokás, mint túl sokat esznek, magas energiatartalmú élelmiszer, amely ahhoz vezet, hogy a zsír felhalmozódása a szervezetben.Top rack Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben, majd Hűtőbe Biztonságos.), (1) Sárga (szénhidrát 1/2 csésze. 3 sárga szénhidráttartalmú konténerek.NINCS TÖBB MÉRÉSI KÖNNYŰ ÉTEL elkészítése Egyszerű, jó móka, szín kódolt erős konténerek lehetővé teszi, hogy főzés nélkül mérése.Ezért van szükség a FIXBODY RÉSZE szabályozás KONTÉNEREK.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok