.

.

New
SDWJJ Összecsukható Kocsi Magassága Állítható, 100 kg Kapacitás, Közüzemi Zsák Teherautó, Targonca, Platform, Teherautó, Kocsi, Könnyű Tárolás, a Poggyász, Úti, Mozgó (Szín : Fekete, Méret : 23X24X96CM)

SDWJJ Összecsukható Kocsi Magassága Állítható, 100 kg Kapacitás, Közüzemi Zsák Teherautó, Targonca, Platform, Teherautó, Kocsi, Könnyű

HUF 13698.45

Áruk mennyisége
Elérhető

Többfunkciós Kocsi : Tökéletes kezében nagy méretű dobozok, nehéz dolog, csomagok, áruk .Is könnyen tárolható, akkor tegye a kezét teherautó a sarokban, a ház, kocsi csomagtartójában alatt a légijármű helyet.Tökéletes szupermarket, bevásárló, utazás, repülőtér, pályaudvar, diákok.Nagy teherbírású Targonca : nagy teljesítményű, tartós a vonórúd készült megvastagodott acél meterial, ami tartósabb, mint a másik kezét teherautók.Legfeljebb 100 kg kapacitás.Magas Minőségű Kerék : Megvastagodott kerék,Sokk abszorpciós anti-skid, enyhíti a stressz a vissza biztosítja, javítja a stabilitást, a terhelés-súlyelosztás, valamint lehetővé teszi, hogy a mászó, hogy "járni", vagy "mászni" át szegélyek, lépcsők, egyéb akadályok.Összecsukható Kocsi : Tároló tálca fel lehet hajtani könnyen, néhány másodperc alatt.Kocsi magassága állítható fogantyú lehetővé teszi, hogy válassza ki a kényelmes magasságban ,hogy megfeleljen minden feladatot tökéletesen.ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS : Kényelmes, csúszásmentes fogantyú, könnyű tartani, majd nyomja; Multi-funkcionális alumínium zsák teherautó;építették, hogy segítse az emelő -, transzfer a nagy, nehéz, terjedelmes betölti.A fogantyú a platform az autó erős, tartós, de lehet behúzható szabadon.A platform autó csúszás textúra tervezés hatékonyan menteni a szállítási idő.Features1. Ez lehet hajtani, hogy nagyon kényelmes szállítására használni.2. A kerék használja az anyag, gumi, gumi, műanyag, acél.3. Állítható magasságú fogantyú lehetővé teszi, hogy válassza ki a kényelmes magasság.4. A hegymászó teszi, szállítás, tárolás könnyű, fájdalommentes, de szóváltás szabad.Leírás : 1. Súly : kb 2kg2. Termék terhelés : 60 KG3. Kerék anyaga : PTRProduct Lista : 1 x Összecsukható Kocsi.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok