.

.

New
Weohoviy Mikroszámítógép Digitális Hőmérséklet Szabályzó 10A, XH-W3001 Digitális LED Hőmérséklet Szabályzó Modul, Digitális Termosztát Kapcsoló Vízálló Szonda.

Weohoviy Mikroszámítógép Digitális Hőmérséklet Szabályzó 10A, XH-W3001 Digitális LED Hőmérséklet Szabályzó Modul, Digitális Termosztát

HUF 2106.00

Áruk mennyisége
Elérhető

Könnyű kezelhetőség, hogy állítsa be a start hőmérséklet, ne hőmérséklet, korrigált temperature Temperature korrekció, késleltetés indul.XH-W300 Digitális Termosztát műszaki adatok : Hőmérséklet-szabályozási tartomány : -50-110°C Vezérlési pontosság 0,1 Celsius fok. A LED kijelző mutatja az aktuális kimeneti állapot, a digitális kijelző cső mutatja a mért páratartalom 3. Állítsa be a Kiindulási Hőmérséklet : Nyomja meg a fel gombot, hogy megjelenítse a start páratartalom, a hosszú nyomja meg a fel gombot 3 másodpercig a start páratartalom szám villog. Könnyen kezelhető, két gomb le-fel, könnyű létrehozni, illetve működtetni, nagyon kényelmes a használata 4.Szolgáltatás : 1. Gyári Beállítások : a hatalom, az állam, nyomja meg a fel-le gombokkal ugyanakkor a digitális cső jelenik 888, majd automatikusan ugrás az érték érzékeli a páratartalom, hogy visszaállítsa a gyári alapbeállításokat Specifikáció : Elem Típus : Digitális Páratartalom Vezérlő Modell : XH-W3005 Bemeneti Feszültség : dc 24 vac Terhelés Teljesítmény : 240 W Maximális Terhelési Áram : 10 A Kimenet Típus : Közvetlen kimenet Telepítés Lyuk Távolság : Kb.Az NTC szonda vízálló, valamint lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a hőmérséklet még a folyadékot, amely lehetővé teszi a szabályozott fűtött vagy hűtés. Páratartalom mérési tartomány 0%-99%RH, pontossága 0,1%RH, pontos, hasznos, Hogyan kell Használni : Csatlakoztassa a termosztát, hogy az áramkör, kapcsolja be a készüléket, valamint a digitális cső megjeleníti az aktuális páratartalom 1.9 Pontosság : 0.Bemeneti feszültség : DC 12 V/110-220 V.Szuper anyaga : W3001 intelligens termosztát önálló termék, 1,8 mm vastag ABS égésgátló shell, a különböző területeken tökéletes használni, kényelmes kezelés, illetve gyakorlati Beállítások, az oldalon hőmérséklet-szabályozás házvezetőnő.Széles körben alkalmazható : széles Körben használt klíma, párátlanító, teszt, teszt berendezések, autó, automatikus ellenőrzési, időjárás állomás, páratartalom szabályozó, valamint egyéb kapcsolódó hőmérséklet észlelése, valamint az irányítást.Kimeneti Teljesítmény : 120 W/1500 W. Stop Páratartalom : Nyomja meg a le gombot, hogy megjelenítse a stop páratartalom, hosszú tartsa lenyomva a le gombot 3 másodpercig, hogy állítsák a páratartalom száma.

Az ajánlat jellemzői

Temperature control range:
-50-110°C. Control accuracy of 0.1 degrees Celsius. Input power
Legutóbbi

Hasonló ajánlatok