.

.

New
WSSBK Négy Rétegben Fehérnemű Szervező Zokni Tároló Doboz Skandináv Stílusú Melltartó Rövidnadrág Ruha Szekrényben, Fiókban Osztó Dobozok (Szín : Rózsaszín, Méret : 25.534.548 cm)

WSSBK Négy Rétegben Fehérnemű Szervező Zokni Tároló Doboz Skandináv Stílusú Melltartó Rövidnadrág Ruha Szekrényben, Fiókban Osztó Dobozok

HUF 29778.30

Áruk mennyisége
Elérhető

Két rekesz közepén, hogy lehet tartani, zokni, fehérnemű, stb. Négy-az-egyik tároló.Fiók típusa hozzáférés, rendezett tárolására.A szélek, sarkok csiszolt simán anélkül, hogy sérülne a ruhát.Helyezze a szekrényben, bolt fehérnemű, bugyi, meg a zoknit a tiszta, rendezett módon.A doboz aljára nem kell négy lábát, hogy támogassa a tároló doboz, ami növeli a stabilitást, nem könnyű leesni.Két rekesz közepén, hogy lehet tartani, zokni, fehérnemű, stb. Négy-az-egyik tároló.Fiók típusa hozzáférés, rendezett tárolására.A szélek, sarkok csiszolt simán anélkül, hogy sérülne a ruhát.Helyezze a szekrényben, bolt fehérnemű, bugyi, meg a zoknit a tiszta, rendezett módon.A doboz aljára nem kell négy lábát, hogy támogassa a tároló doboz, ami növeli a stabilitást, nem könnyű leesni.Termék neve : Fehérnemű tároló box Main anyag : plastic Product műszaki adatok : Négy layers Product használni : tároló fehérnemű, fehérnemű, zokni, stb.Csomag tartalma : 1* Fehérnemű Tároló Doboz (nem tartalmazzák a többi ruhát a képen)1. A mérések kézzel végezték, így előfordulhat, hogy a hibák belül, 1-2 cm vagy 1-5g.2. Tényezők, mint például a világítás, kontraszt, szín kijelző okozhat a képeket látottaktól, ez nem utal minden olyan termék, minőség, problémák.3. A mérete alapján a tényleges mérések.Lehet nagyítani a képeket csak megjelenítése részletek jobb.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok