.

.

New
BRUQUET 3 Hordó hajsütővas Pálca Hőmérséklet Állítható Kerámia Haj Crimpelhető Hajformázó Eszközök Mély Hullámok Öltönyt Minden Hajformázó (32 MM)

BRUQUET 3 Hordó hajsütővas Pálca Hőmérséklet Állítható Kerámia Haj Crimpelhető Hajformázó Eszközök Mély Hullámok Öltönyt Minden Hajformázó

HUF 5398.65

Áruk mennyisége
Elérhető

Ellentétben hordós, stílus vasaló, hogy a korosztály számára göndör haj, ez a 3 hordó hajsütővas nem egy perc alatt.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a termékkel kapcsolatban, kérjük, tudassa velünk, illetve a dedikált ügyfélszolgálati csapat lesz boldog, hogy válaszolni 24 órán belül.Professzionális értékesítés utáni támogatás csapat biztos, hogy teljes mértékben elégedett a vásárlás. ✔ Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát.A könnyű, kétfeszültségű hajsütővas (110 V-220 V) is nagy nemzetközi utazás. ✔ Mindent megteszünk, hogy megoldja a problémákat.Megjegyzés : Ne hagyja ki a haja sín több, mint 30 másodperc.A fűtött kerámia termel negatív töltésű ionok, hogy hozzon létre puha, csillogó hullámok nélkül, sima, fénylő. -Csomagolás : az 1 x Három Hordó hajsütővas Pálca ♥értékesítés Utáni Szolgáltatás Kérdés : https : igyekszünk, hogy győződjön meg róla, hogy kellemes élményem velünk, hogy mi többet tehet az üzlet.professzionális fürtök, hogy tegnap egész nap. 360 fokos forgatható, valamint gubanc mentes kábel, csúszásmentes fogantyú, valamint szigetelt hordó tipp, hogy hozzáadott biztonság. ✔ 【TARTÓSSÁGRA TERVEZTÉK】 : Készült magas minőségű kerámia hordó bevonva Teflon kiváló PH ellenállás, ez a három hordó haj inogjon tart keresztül számtalan curling ülés.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok