.

.

New
Kcelarec Fürdőszoba Bambusz Polc Szervező,3 Tier Tároló Polc, Állítható Polc Rack Át, Wc, Használja a Fürdőszoba, Konyha, Nappali (Szürke)

Kcelarec Fürdőszoba Bambusz Polc Szervező,3 Tier Tároló Polc, Állítható Polc Rack Át, Wc, Használja a Fürdőszoba, Konyha, Nappali (Szürke)

HUF 2423.25

Áruk mennyisége
Elérhető

A Fürdőszobában fali polc, használt tároló át a wc-n, de az is lehet, hogy egy szabadon álló polc a sarokban, szabad a tér körül a kád, wc, mosdó.A fürdőszoba polc szervező könnyen össze; A darabokat, előre fúrt, valamint tartalmazza a csavarokat, majd hex kulcs.5 pozíció a bambusz 3 tier polc rack, amely megfelelően állítható a kívánt magasság; Találkozunk a tárolási igényeinek tárgyak különböző magasságokba; Megoldani a tárolási gondok. 3-szor befejező lengyel hogy a felülete rendkívül sima, nem burr érzés; elkerülve kár, hogy a kezét; fürdőszobában törölköző polcon lehet csatlakoztatni, vagy a hely a földön; ez hasznos, de kényelmes.A fürdőszoba tároló polc is lehet használni, mint egy növény, állj az ablakhoz területen, tökéletes az ablakpárkányon, amely biztosítja, hogy több hely a növények.Ruichang bambusz fürdőszoba polc is hozzáteszi, több dekoráció, így több funkcionális helyet a nappali, konyha, étkező. 1. Tiszta bambusz, illetve különleges kivitelezés,egészséges, környezetkímélő 2. Kompakt kialakítás miatt nem tér 3. A közgyűlés egyszerű, illetve részletes 4. Ez objektumok tárolására különböző formátumokban, hogy megfeleljen a különböző tárolási követelmények, Előírások : 1. Anyag : Bambusz 2. Szín : Szürke 3. Szintek : Három 4. Teljes Méret : (23,6 x 5.9 x 21.3)" / (60 x 15 x 54)cm-es(L x W x H) 5. Wight : 4.9 kg / 2.2 kg, Csomag tartalma : 1 x Bambusz Polc, 1 x Használati 1 x Szerelvények Táska.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok