.

.

New
Uniformation 3D-s Nyomtató Gyanta 405nm biológiailag Lebomló PLA Növényi Alapú Photopolymer Gyanta LCD Nyomtatók (X15 Átlátszó, 500g)

Uniformation 3D-s Nyomtató Gyanta 405nm biológiailag Lebomló PLA Növényi Alapú Photopolymer Gyanta LCD Nyomtatók (X15 Átlátszó, 500g)

HUF 3778.65

Áruk mennyisége
Elérhető

【KÖRNYEZETBARÁT GYANTA】Uniformation gyantát tartalmaz, biológiailag lebomló PLA (Poli Tejsav), amely környezetbarát képest az EA gyanta a piacon.Minden alkalommal, amikor egy választás, hogy sok értelme van. 【NEM FÁJ FEP】Ez a 3d-s nyomtató gyanta könnyű kivételéhez minden réteg kevesebb tapadás a gyanta áfa, úgy, hogy ellenáll tíz ezer réteg nyomtatványok, amíg nem fáj a nyomtató FEP filmek meghosszabbítva az élettartamát is.Csak nyomtatás, nyomtatás újra, ez az!. 【NEM FÁJ FEP】Ez a 3d-s nyomtató gyanta könnyű kivételéhez minden réteg kevesebb tapadás a gyanta áfa, úgy, hogy ellenáll tíz ezer réteg nyomtatványok, amíg nem fáj a nyomtató FEP filmek meghosszabbítva az élettartamát is.Csak nyomtatás, nyomtatás újra, ez az!. 【MAGAS KOMPATIBILITÁS】Alkalmazni, hogy a legtöbb DLP/LCD/SLA 3 D-s nyomtatók, Uniformation 3d nyomtatás folyékony kimutatható mutatja a korlátlan potenciális speciális anyag mérnöki, gyors prototípus, rugalmas termelés, különösen mérkőzés Uniformation 10.1", 5 K-s 3 D-s Nyomtatók.Javasoljuk, 25-30°C(77-86°F)hőmérséklet a legjobb eredményt. 【ÜGYFÉLSZOLGÁLAT】Uniformation nyújt támogatást, amikor szüksége van rá.Kérem, tartsa a kapcsolatot velünk, ha bármilyen kérdése.

Az ajánlat jellemzői

Legutóbbi

Hasonló ajánlatok